Verkoopstyling

Unieke woningpresentatie met kartonnen meubelen!

Cubiqz woonkamer (Kopie)
Cubiqz slaapkamer (Kopie)
Cubiqz keuken (Kopie)

Wilt u uw woning verkopen? Verkoopstyling leidt tot een snellere verkoop. Richt uw woning tijdelijk in met kartonnen meubelen voor een optimale woningpresentatie! Snel en goedkoop!

 

Een leegstaande woning verkoopt minder makkelijk. Veel potentiële kopers vinden het lastig om zich in te beelden hoe een lege woning eruit kan zien met meubels en zien hierdoor de mogelijkheden van de ruimtes vaak niet. In een gemeubileerde woning kan een potentiële koper zich beter inleven in zijn eigen inrichtingsmogelijkheden.

 

Door gebruik te maken van de kartonnen modules van ‘Cubiqz’, voorzien van eencover met fotoprint of hoes van stof, kunnen ruimtes zoals keukens, badkamers, woon- en slaapkamers snel, eenvoudig, goedkoop en op alle denkbare manieren ingericht worden. Geen hoge kosten, bijna niet van echt te onderscheiden en geen permanente montage!

In samenwerking met Cubiqz biedt PEET u creatieve oplossingen voor elke ruimte van uw woning. PEET bedenkt de beste opstelling en biedt u de voordeligste oplossing.  Ervaar hoe u uw verkoopkans vergroot.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan nu contact op met PEET!

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met PEET!