Interieurontwerp

Voor ieder budget een ontwerp!

Interieuradvies

Intake-gesprek

Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek zal ik allereerst met u bespreken welke ruimte u onder handen wilt laten nemen. Uw woonsituatie, leefstijl, eisen en wensen, verwachtingen, voorkeur voor materialen en kleuren, aanwezige meubelen en natuurlijk uw budget zullen hier aan de orde komen. Aan de hand van dit gesprek stel ik de offerte op.

  • indeling van de ruimte
  • impressie
  • uitgebreide uitleg en tips

Interieuradvies

Bij het inrichten van een nieuw huis of bij het opnieuw inrichten van een bestaand huis dienen bij voorkeur de grootte, lengte en diepte van de diverse meubelen te worden aangepast aan de vorm en afmetingen van die ruimten. Kleine aanpassingen kunnen al grote resultaten geven.

Het interieuradvies zal bestaan uit een eerste schets van de betreffende ruimte. Dit betekent een plattegrond op schaal, inclusief een mogelijke meubelopstelling.

Ontwerp 2a - 2D
Interieurontwerp

Interieurontwerp

Bij het maken van een interieurontwerp let ik vooral op dat de basisindeling en de inrichting van de ruimte zo optimaal mogelijk zijn. Daarbij kijk ik voornamelijk naar de persoonlijkheid en smaak van de bewoners en naar het gebruik van de ruimte.

Nadat de eerste schetsen zijn uitgewerkt tot een concreter plan zal ik aan de hand van kleurenwaaiers en materiaalstalen de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Dit leg ik vast in een totaalpresentatie met daarin oa de uitgewerkte tekeningen, sfeerimpressies, materiaalvoorbeelden en een digitale 3D-tekening.

  • indeling van de ruimte
  • impressie
  • uitgebreide uitleg en tips

Verlichtingsplan

Verlichting is erg belangrijk. Afhankelijk van het gebruik van de ruimte dient de verlichting daaraan aangepast te worden. Verlichting brengt niet alleen voor sfeer in uw interieur, maar zorgt er ook voor dat u voldoende licht heeft om te werken of om de krant te lezen.

Bij het maken van het verlichtingsplan is een plattegrond nodig, inclusief de meubelopstelling. Vervolgens analyseer ik wat er op welke plek in de ruimte gedaan wordt (activiteit en sfeer). Bij het opstellen van het verlichtingsplan zal ik een verdeling maken in basis- of sfeerverlichting en accentverlichting.

q

Creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes van uw woning.

Neem nu contact op met PEET voor een gratis intake gesprek!